感謝你一直以來嘅支持!為答謝我哋嘅尊貴用戶,特此舉辦MoneySmart問你賞!


完成以下指定任務即可參與MoneySmart問你賞!
有機會贏取最新iPad Air、AirPods Max和Apple Store Gift Card。10位得獎名單將於2024年7月19日公布!

   

如何獲得中獎機會?

填妥整份問卷以獲得是次活動參加資格(只需2分鐘!),而你必需是MoneySmart現有用戶!

同意接收市場推廣資訊。

同意接受MoneySmart問你賞條款及細則。

以下為活動問卷(只需2分鐘!),我們會根據最後一條題目的答案創意度來挑選10名得獎者。

下一步是什麼?

第一步

參加資格

當您完成上述任務,您將會獲得是次活動參加資格。

第二步

公布結果

10位得獎名單將於2024年7月19日以電郵及在MoneySmart Instagram公布。

第三步

今次贏唔到獎品?唔使灰心!

由7月份起,MoneySmart 將會陸續推出其他有獎遊戲,更多豐富獎品等你拎!

立即follow我哋嘅Facebook、Instagram同Telegram緊貼最新資訊!



                 

常見問題

我可以在哪裡了解更多關於MoneySmart問你賞活動詳情?

你可以參考是次活動的條款及細則

我可以如何獲得參加MoneySmart問你賞活動資格?

所有MoneySmart用戶都有資格參加是次活動。只需填妥整份問卷,同意接收市場推廣資訊、同意接受MoneySmart問你賞條款及細則,並且like MoneySmart HK Facebook專頁或followMoneySmart HK Instagram帳戶,即有機會贏取Apple電子產品及禮品卡。

何時公布得獎名單?

10位得獎名單將於2024年7月19日在MoneySmart Instagram公布,得獎者將收到電郵通知。

得獎名額有多少個?

是次MoneySmart問你賞活動將會選出10位得獎者。如在是次活動落選,你亦可再次參與7月份的有獎活動。敬請期待!